UNDERVISNINGSOPLÆG VIRTUEL KIRKETOUR - et hjemmesidebaseret UV-oplæg
GÅ DIREKTE TIL HJEMMESIDEN:
www.kirketour.dk

LÆS ANMELDELSE OG YDERLIGERE OMTALE AF VIRTUEL KIRKETOUR: KLIK HER

3. - 6. KLASSE

Antal lektioner: 1 - 3

Tag eleverne med på tur - og kom langt omkring uden at forlade klasseværelset. Et hjemmesidebaseret undervisningsmateriale, der tager eleverne med på en tur rundt i det nordjyske landskab, hvor de stifter bekendtskab med forskellige tiders kirkebyggeri. Igennem 3 små film, der fortæller om hhv. den romanske, den gotiske og den moderne kirke, erhverver eleverne sig viden om forskellige tiders byggetraditioner - og om kirkernes inventar m.m. Filmene lægger op til opgaveløsning på baggrund af det medfølgende digitale undervisningsmateriale til de enkelte film. Et inspirerende materiale der også rummer lærervejledning, tips og ideer til arbejdet med kirkens historie. Adgang til materiale: www.kirketour.dk. Bestilling ikke nødvendig (Vi gør opmærksom på, at filmen om den "nyere kirke" ikke er tilgængelig). Materialet tilbydes også til 4. - 6. klassetrin - se under mellemtrinnet.

Kompetenceområde: kristendom