RE:FORMATION - TESER - TRO OG TVIVL

4. - 6. KLASSETRIN. TVÆRFAGLIGT PROJEKT

3 - 5 LEKTIONER.
Bestilling ikke nødvendig - gå direkte til materialet på hjemmesiden www.re-formation.dk

Re:formation – teser, tro og tvivl er et undervisningsprojekt om reformationen til 5. og 6. klassetrin, der er udarbejdet af Landsnetværket af folkekirkelige skoletjenester i efteråret 2017 i anledning af 500-året for Martin Luthers opslag af de berømte 95 teser, som satte reformationen i gang. Projektet er tværfagligt mellem kristendomskundskab, historie samt dansk og tager udgangspunkt i forenklede fælles mål for disse fag.

Undervisningsoplægget er tilrettelagt i fem faser – fem faglige temaer, der introducerer både reformationens forudsætninger, indhold og konsekvenser for eleverne. Disse er: Verden i 1500-tallet, Martin Luther og Bibelen, Bogtrykkerkunsten, Reformationen i Danmark samt Fællessang. Adgang til det samlede materiale via hjemmesiden:

FOR ADGANG - KLIK HER: www.re-formation.dk

Her får du adgang til lærervejledning, 5 tegnefilm om projektets temaer, materialer med opgaver og fakta om reformationen