FOLKEKIRKENS SKOLETJENESTE

I AALBORG KOMMUNEONDSKAB - ET SPIL OM DET ONDE

 

8. - 10. KLASSETRIN

 

3 - 5 LEKTIONER.
Der kan leveres 1 spil til hver skole - så længe lager haves pt. Herefter kan der være leveringstid.


D.D. (1.9.2019): VI HAR NU IKKE FLERE SPIL PÅ LAGER - ALLE ER HELDIGVIS I BRUG PÅ SKOLERNE. 
SÅFREMT I ØNSKER ET SPIL TAGER VI MOD BESTILLING MEN KAN FØRST LEVERE NÅR VI HAR MIN. 10 SPIL I BESTILLING.


DOWNLOAD ELEVHÆFTE: KLIK HER
DOWNLOAD LÆRERVEJLEDNING:
KLIK HER


 

Et nyudviklet, selvinstruerende brætspil om ondskabens mange facetter. Med udgangspunkt i 6 spilleplader der har hver deres fokus på begrebet "ONDSKAB", skal eleverne i hold af 4-5 forholde sig til det budskab eller de udsagn de bliver præsenteret for. Indenfor en fastsat tidsramme skal holdet nå frem til fælles svar, som gemmes til det videre forløb via mobiltelefonens kamera. Efterfølgende skal der på klassen arbejdes videre med de 6 tematikker fra spillepladerne bl.a. i relation til bibelske tekster m.m. Der medfølger et varieret udbud af mulige tilgange til temaet med ideer, opgaver, tekster m.m. ligesom der medsendes lærervejledning. Spillet og det medfølgende materiale udfordrer såvel elevernes evne til argumentation som til deres kreative evner og vil på forskellig vis være oplagt som element i en evt. prøvesituation. 
Spillet er produceret i robuste materialer. Spilæsken indeholder:  6 spilleplader, tuschpenne (afvaskbare), aftørringsklud.
Dilemmaspillet lægger op til overvejelse, refleksion, diskussion og kan anvendes uden forudgående arbejde med temaet ONDSKAB.

Spillet kan af andre end skoler i Aalborg kommune købes for kr. 700,- . 

BESTILLING AF SPILLET "ONDSKAB - ET SPIL OM DET ONDE". 


 

Skole Klasse Evt. antal elever Lærer Mail