DA LYNET SLOG NED - reformationen i børnehøjde

Antal lektioner: 1 - 3 lektioner

Kan bestilles hele året

Der leveres 1 bog til hver elev i klassen

Fortællingen om Martin Luther - og om hvordan hans tanker førte til reformationen -  i tekst og billeder
"Da lynet slog ned" er en illustreret, let læselig bog, der fortæller beretningen om Martin (Martin Luther) fra han bliver født i Eisleben i 1483 til han bliver munken, der reformerer kirken. Bogen er - i en letforståelig og kortfattet form - en introduktion til reformationen og tankerne bag denne og er fremstillet i anledning af, at det i 2017 er 500 år siden, at Martin Luther slog de berømte 95 teser op på kirkedøren i Wittenberg. Bogen indeholder mange farverige tegninger af Hakon Lund Jensen.

Der leveres 1 bog til hver elev - ganske gratis.

De første 3 oplag af både denne bog for 5. - 6. klassetrin og bogen "Kender du ham, Martin" for 3. - 4. klassetrin blev hurtigt revet væk.

Kompetenceområde: Kristendom

Bestilling af "DA LYNET SLOG NED"

Skole Klasse Antal Lærer Mail