FOLKEKIRKENS SKOLETJENESTE I AALBORG KOMMUNE tilbyder hvert år en række undervisningsmaterialer og undervisningsoplæg til brug i undervisningen.

Alle materialer og undervisningsoplæg er gratis for alle skoler i Aalborg kommune.
Vi gør opmærksom på, at de fleste materialer/oplæg sendes til underviseren som PDF-filer lige til at printe ud eller evt. brug på interaktiv tavle.
Enkelte af materialer vil dog blive sendt i papirform - eks. værdispil og QR-aktiviteter.

Alle vore tilbud om materialer og undervisningsoplæg er tilpasset de enkelte klassetrin og ved de enkelte materialer er angivet hvilket kompetenceområde m.m. materialer/oplægget knytter sig til.

Det står naturligvis lærerne frit for at benytte materialerne så de både indholdsmæssigt og tidsmæssigt passer bedst ind i den daglige undervisning - ligesom der ikke er nogen begrænsning på antallet af tilbud man som lærer ønsker at gøre brug af i løbet af skoleåret. Brug endelig løs.

Vi modtager bestillinger på materialer hele skoleåret. Enkelte materialer kan dog først rekvireres efter angivet dato ved det enkelte tilbud - se under de enkelte tilbud.