UNDERVISNINGSOPLÆG VIRTUEL KIRKETOUR - et hjemmesidebaseret UV-oplæg
www.kirketour.dk

LÆS ANMELDELSE OG YDERLIGERE OMTALE AF VIRTUEL KIRKETOUR: KLIK HER

3. - 6. KLASSE

Login til siden kan fåes via nedenstående formular.
Antal lektioner: 1 - 3

Tag eleverne med på en tur gennem Nordjylland, og stift bekendtskab med ældre, nyere og moderne kirker, som alle rummer hver sin historie. Gennem et nyudviklet IT-site guides eleverne rundt omkringdet nordjyskepå en virtuel kirke-tour. Her vil de gennem små film blive præsenteret for kirken – både udvendig og indvendig, og blive bedt om at løse opgaver, som et led i det undervisningsmateriale der følger med de forskellige film. På denne måde for eleverne mulighed for at lære noget om kirkens historie og forandring gennem tiderne. Et meget anderledes og nytænkende UV-mateariale  med visuel appeal.

FÅ EN MASSE AT VIDE OM FORSKELLIGE TIDERS KIRKER
- ROMANSK
- GOTISK
- NYERE
- MODERNE

Via 4 informative og letilgængelige film hvor Sarah guider jer rundt.
Suppler med elevopgaver, faktabokse m.m. Udførlig lærervejledning medfølger.

Adgang til IT-sitet fås gennem nedenstående formular eller ved kontakt til konsulenten: jra@km.dk eller tlf. 24944646/idf@km.dk eller tlf. 23467600

RESERVERING AF LOG-IN

Skole    Klasse   Antal Lærer   Mail

KOMPETENCEOMRÅDE KOMPETENCEMÅL FÆRDIGHEDS- OG VIDENSMÅL EKSEMPLER PÅ LÆRINGSMÅL