VIA DOLOROSA - AKTIV PÅSKEVANDRING - AALBORG OG NIBE

PR. 12. JUNI ER ALLE PLADSER BOOKET I AALBORG. DER ER KUN PLADS I NIBE TORSDAG DEN 28. MARTS 2019.

Fra Vor Frue Kirke: mandag den 25. marts  til onsdag den 27. marts 2019 kl. 9.15 og 11.15 (6 vandringer)
Fra Nibe Kirke: torsdag den 28. marts 2019 kl. 9.15 og 11.15 (2 vandringer)

Der kan deltage 2 klasser pr. vandring.
Såfremt en skole booker en hel dag - d.v.s. 4 klasser kan arrangementet evt. placeres lokalt. Kontakt konsulenterne

Varighed: ca. 60 minutter. Hertil skal beregnes 2-3 lektioner til forberedelse på klassen

"VIA DOLOROSA" er et projekt der har til formål at give eleverne viden om påskefortællingen.
En vandring igennem Aalborgs gamle gader - med start og slut i hhv, Vor Frue Kirke i Aalborg og Nibe Kirke - gennemspilles med eleverne som aktive medvirkende: Jesu tilfangetagelse, domfældelsen, Peters fornægtelse, Simon af Kyrene, vandringen mod Golgatha og meget andet.
Eleverne møder mange af personerne fra Påskeberetningen: Pontius Pilatus, Judas, de romerske soldater, Peter, Simon af Kyrene og mange flere. Vi slutter vandringen i kirken, hvor vi ønsker hinanden glædelig påske med sang og billeder. Alle elever i klasserne deltager i afviklingen. Dragter, roller og replikker gør vandringen autentisk og projektet er en gentagelse af påske-vandringerne fra tidligere år.

Da der normalt er stor efterspøgsel efter påskevandringerne opfordres I til at booke hurtigst muligt.

Der deltager 2 klasser i hver vandring og i god tid inden afviklingen får tilmeldte skoler fremsendt materiale med tekster, replikker, tips og ideer til arbejdet med påskens begivenheder.I tilfælde af meget dårligt vejr kan arr. evt. afvikles indendørs i Vor Frue Kirke/Nibe Kirke/alternativt aflyses arrangementet.

KOMPETENCEOMRÅDE: BIBELSKE FORTÆLLINGER

TILMELDING TIL "VIA DOLOROSA": KLIK HER