SKIBSDRENGENS FORTÆLLING

2 FORESTILLINGER. MAKS. 100 ELEVER PR. FORESTILLING

MANDAG DEN 15. JANUAR 2018 KL. 9.15 OG 11.15 I BUDOLFI KIRKE, AALBORG

VARIGHED: CA. 50 MIN.

23. JUNI: TIL FORESTILLINGEN KL. 9.15 ER DER D.D. KUN PLADS TIL CA. 20 ELEVER MERE.
DER ER STADIG GOD PLADS TIL FORESTILLINGEN KL. 11.15.

Igen i skoleåret 2017 - 2018 er det lykkedes at få en af landets allerdygtigste historiefortællere til Aalborg - Anette Jahn - hvor hun gennem skibsdrengen Simons fortælling beretter en gribende historie om næstekærlighedens sande væsen; en skæbnefortælling om at det, man giver ud, kommer tilbage til én, og ofte i en helt uventet form. Fortællingen er én af indgangene til forståelsen af Karen Blixens livsopfattelse og forhold til kristendommen.
Forestillingen er en oplagt mulighed for et fagsamarbejde mellem kristendomskundskab og dansk, ligesom SKIBSDRENGENS FORTÆLLING er oplagt til brug i forbindelse med en evt. afgangsprøve i faget.
Karen Blixen og hendes forfatterskab er en del af den fælles Kulturkanon.

Ved tilmelding vil tilmeldte klasser få leveret undervisningsoplæg og fortællingen og relationen til bibelske motiver/temaer m.m.

Tilmelding: KLIK HER

KOMPETENCEOMRÅDE KOMPETENCEMÅL FÆRDIGHEDS- OG VIDENSMÅL EKSEMPLER PÅ LÆRINGSMÅL
    Livsfilosofi
Etik