SKIBSDRENGENS FORTÆLLING

8 - 10. KLASSETRIN

BEMÆRK: i kalenderoversigten på side 5 i den udsendte årsplan er der forkert dato angivet. Arrangementet finder sted som nedenfor nævnt: TIRSDAG DEN 30. OKTOBER 2018

2 FORESTILLINGER. MAKS. 100 ELEVER PR. FORESTILLING
TIRSDAG DEN 30. OKTOBER 2018
BUDOLFI KIRKE

Kl. 9.15 og 11.15
2 forestillinger

VARIGHED: CA. 50 MIN.

Igen i skoleåret 2018 - 2019 er det lykkedes at få en af landets allerdygtigste historiefortællere til Aalborg - Anette Jahn - hvor hun gennem skibsdrengen Simons fortælling beretter en gribende historie om næstekærlighedens sande væsen; en skæbnefortælling om at det, man giver ud, kommer tilbage til én, og ofte i en helt uventet form. Fortællingen er én af indgangene til forståelsen af Karen Blixens livsopfattelse og forhold til kristendommen.
Forestillingen er en oplagt mulighed for et fagsamarbejde mellem kristendomskundskab og dansk, ligesom SKIBSDRENGENS FORTÆLLING er oplagt til brug i forbindelse med en evt. afgangsprøve i faget.Karen Blixen og hendes forfatterskab er en del af den fælles Kulturkanon.

Ved tilmelding vil tilmeldte klasser få leveret undervisningsoplæg og fortællingen og relationen til bibelske motiver/temaer m.m.

Tilmelding: KLIK HER

KOMPETENCEOMRÅDE: LIVSFILOSOFI OG ETIK