SALMESANGSPROJEKT 2017

3. - 5. KLASSETRIN

ARRANGEMENTET AFVIKLES I 3 KIRKER I AALBORG KOMMUNE:

MANDAG DEN 6. MAJ 2019 I VOR FRUE KIRKE, AALBORG.

TIRSDAG DEN 7. MAJ 2019 I HALS KIRKE, HALS

ONSDAG DEN 8. MAJ 2019 I NIBE KIRKE, NIBE

ALLE DAGE KL. 10.00. VARIGHED: CA. 45 MIN
(+ forberedelse på klassen 1-2 lektioner)

Igen i skoleåret 2018 - 2019 afvikles der i tre kirker i Aalborg kommune SALMESANGSPROJEKT . Gamle og nye salmer i en nutidig musikalsk "indpakning". Igen er der truffet aftale med de 5 superdygtige rytmiske musikere, der har spillet til alle salmesangsarrangementerne siden de begyndte i 2010. Der er således lagt op til en "fed" musikalsk oplevelser, hvor netop det at synge sammen er i fokus - og måske rykke lidt ved elevernes forventninger til hvordan "salmer synges". De tilmeldte klasser får ca. 2 mdr. før afviklingen tilsendt intromateriale omkring ÅRETS TEMA - med salmer, aktiviteter og opgaver m.m. Salmesangs-projektet er et årligt tilbagevendende tilbud, som understøtter arbejdet med salmer. Velegnet i et tværfagligt samarbejde med musik.

I god tid inden de afsluttede arrangementer i de tre kirker (ca. 2-3 mdr.) vil tilmeldte klasser modtage UV-oplæg om årets salmer, ligesom de vil modtage MP3-filer med indspillet musikledsagelse til brug ved indlæringen af salmerne der skal synges.
Det forudsættes at elever har hørt og sunget salmerne før de mødes. Der er således lagt op til en "fed" musikalsk oplevelse, hvor netop det at synge sammen er i fokus. UV-oplægget vil udover tekster og baggrund for de enkelte salmer indeholder tips og ideer til arbejdet med de valgte salmer.

KOMPETENCEOMRÅDE: KRISTENDOM

TILMELDING TIL SALMESANGSPROJEKT 2019: KLIK HER