MARTIN - MUNK OG MAND m. skoletjenestens konsulenter

LOKALT PÅ SKOLEN

VARIGHED: CA. 2 LEKTIONER

1 KLASSE AD GANGEN - MAKS. 2 KLASSER PÅ SAMME DAG

I 2017 var det 500 år siden, at Martin Luther slog sine 95 teser op på porten til slotskirken i Wittenberg - en begivenhed der blev startskuddet til reformationen. reformationen handlede om en anderledes tro og om et nyt syn på kirke og samfund. Fordi religion gennemsyrede hele 1500-tallets forestillingsverden, fik ændringerne som reformationen medførte vidtrækkende konsekvenser - for opfattelsen af individet, for de sociale forhold, for forholdet mellem mænd og kvinder, for opdragelse og undervisning - og meget andet - også her i Danmark.
Hvem var ham Martin Luther - hvad gjorde ham til én af de vigtigste personer i kirkens historie - og hvorfor er han stadig aktuel?
Tag med på en rejse gennem Luthers liv og tanker. Vi følger i Martin Luthers fodspor på det 5 meter lange fortælletæppe og får indblik i hvem han var og hvilke tanker og begivenheder der førte til reformationen. Tilbuddet tilpasses de enkelte klassetrin. Tilbuddet er velegnet til et tværfagligt forløb med f.eks. historie/samfundsfag.

TILMELDING/BOOKING TIL "MARTIN - MUNK OG MAND": KLIK HER

VED TILMELDING/BOOKING: ANGIV 2-3 ØNSKER - VIL I DEREFTER BLIVE KONTAKTET AF SKOLETJENESTEN FOR AFTALE.