MARTIN - MUNK OG MAND m. skoletjenestens konsulenter

PERIODE: UGE 43 - 207 OG UGE 15 - 2018

VARIGHED: CA. 2 LEKTIONER

26. JUNI: ALLE LEDIGE DAGE MED DETTE ARRANGEMENT ER NU FULDT BOOKET. DER KAN DERFOR IKKE LÆNGERE BOOKES "MARTIN - MUNK OG MAND"

I 2017 er det 500 år siden, at Martin Luther slog sine 95 teseer op på porten til slotskirken i Wittenberg - en begivenhed der blev startskuddet til reformationen. reformationen handlede om en anderledes tro og om et nyt syn på kirke og samfund. Fordi religion gennemsyrede hele 1500-tallets forestillingsverden, fik ændringerne som reformationen medførte vidtrækkende konsekvenser - for opfattelsen af individdet, for de sociale forhold, for forholdet mellem mænd og kvinder, for opdragelse og undervisning - og meget andet - også her i Danmark.
Hvem var ham Martin Luther - hvad gkorde ham til én af de vigtigste personer i kirkens historie - og hvorfor er han stadig aktuel?
Tag med på en rejse gennem Luthers liv og tanker. Vi følger i Martin Luthers fodspor på det 5 meter lange fortælletæppe og får indblik i hvem han var og hvilke tanker og begivenheder der førte til reformationen. Tilbuddet tilpasses de enkelte klassetrin. Tilbuddet er velegnet til et tværfagligt forløb med f.eks. historie/samfundsfag.

TILMELDING/BOOKING TIL "MARTIN - MUNK OG MAND": KLIK HER

VED TILMELDING/BOOKING: ANGIV 2-3 ØNSKER - VIL I DEREFTER BLIVE KONTAKTET AF SKOLETJENESTEN FOR AFTALE.