FOLKEKIRKENS SKOLETJENESTE

I AALBORG KOMMUNE

ESBJERGEVANGELIET PÅ TURNÉ I AALBORG KOMMUNE


2. - 10. KLASSETRIN (TILPASSES AKTUELLE KLASSETRIN)

 

ESBJERGEVANGELIET  RESERVERES VIA LINKET NEDERST PÅ DENNE SIDE.
KONSULENTERNE VIL VENDE TILBAGE FOR ENDELIG AFTALE OM PLACERING PÅ NETOP JERES SKOLE


ESBJERGEVANGELIET KAN BOOKES I FLG. UGER:
2019: UGE 45 + 46 (NOVEMBER 2019). DE ENESTE LEDIGE DATOER I NOVEMBER ER DEN 14. OG 15.11. 2 DAGE PÅ SAMME SKOLE MED 4 KLASSER.


2020: UGE 3 + 4 (JANUAR 20
20). PR. D.D. (18.6) ER UGE 3 FULDT BOOKET. DER KAN IKKE LÆNGERE BOOKES TIL DENNE UGE.

 

Varighed: 2 LEKTIONER. MAKS. 2 FORLØB PR. DAG. MINDST 4 KLASSER TILMELDT PR. SKOLE.
 
Folkekirkens skoletjeneste i Aalborg kommune gentager succesen med ESBJERGEVANGELIET - denne gang med en "turné" til skolerne i Aalborg kommune.
Derfor kommer ESBJERGEVANGELIET nu på "turne" rundt i Aalborg kommune, så endnu flere kan få muligheden for at arbejde med dette fantastiske billedværk. Benyt jer derfor af muligheden i netop jeres område.
Gengivelsen af Erik Hagens fantastiske  billedværk (Vi har to udgaver på hhv. 22 meter og 11 meter langt - afhængig af plads på skolen) kommer ”on tour” til skolerne i kommunen.  I kan lokalt på skolen få billedtæppet sat op i min. 2 dage og få et 2-lektioners tilpasset uv-forløb for de enkelte klasser - derfor kan alle klasser på skolen få glæde af ESBJERGEVANGELIET. Af praktiske hensyn skal der mindst være 4 klasser tilmeldt til uv-forløb over de to dage. Billedtæppet skildrer en hverdagsverden af i dag sat i perspektiv til en lang række af fortællingerne fra Det gamle og det Nye Testamente.

De righoldige motiver skildrer en hverdagsverden af i dag sat i perspektiv til en lang række af fortællingerne fra både Det gamle Testamente og Det nye Testamente - og udfordrer eleverne og deres fantasi og føjer nye dimensioner - både til de bibelske fortællinger og til livet af i dag.
Arbejdet med ESBJERGEVANGELIET er velegnet til ALLE klassetrin fra 2 - 10. klasse, idet Folkekirkens skoletjeneste tilbyder undervisningsforløb til elever på alle klassetrin.

NB: Den lille udgave af ESBJERGEVANGELIET (11 meter) kan hele året lånes - uden medvirken af konsulenter - til skolernes eget brug. Der findes tilhørende digitalt materiale som leveres sammen med tæppet.

KORT SAGT: inspirerende, provokerende, lærerigt

KOMPETENCEOMRÅDE: Bibelske fortællinger / livsfilosofi og etik / kristendom

BOOKINGFORESPØRGSEL: KLIK HER