ESBJERGEVANGELIET PÅ TURNÉ I AALBORG KOMMUNE

2. - 10. KLASSETRIN (TILPASSES AKTUELLE KLASSETRIN)

ESBJERGEVANGELIET  RESERVERES VIA LINKET NEDERST PÅ DENNE SIDE.
KONSULENTERNE VIL VENDE TILBAGE FOR ENDELIG AFTALE OM PLACERING PÅ NETOP JERES SKOLE

ESBJERGEVANGELIET KAN BOOKES I FLG. UGER:
2017: UGE 46, 47 OG 48
2018: UGE 3, 4, 5 OG 6

Varighed: 2 LEKTIONER. MAKS. 2 FORLØB PR. DAG.

Folkekirkens skoletjeneste i Aalborg kommune gentager succesen med ESBJERGEVANGELIET - denne gang med en "turné" til skolerne i Aalborg kommune.
Derfor kommer ESBJERGEVANGELIET nu på "turne" rundt i Aalborg kommune, så endnu flere kan få muligheden for at arbejde med dette fantastiske billedværk. Benyt jer derfor af muligheden i netop jeres område.
Gengivelsen af Erik Hagens fantastiske  billedværk (22 meter langt og 2 meter højt) kommer ”on tour” til skolerne i kommunen.  I kan lokalt på skolen få billedtæppet sat op i 2-3 dage og få et 2-lektioners tilpasset uv-forløb for de enkelte klasser - derfor kan alle klasser på skolen få glæde af ESBJERGEVANGELIET. Billedtæppet skildrer en hverdagsverden af i dag sat i perspektiv til en lang række af fortællingerne fra Det gamle og det Nye Testamente.

Det skildrer en hverdagsverden af i dag sat i perspketiv til en lang række af fortællingerne fra både Det gamle Testamente og Det nye Testamente - og udfordrer eleverne og deres fantasi og føjer nye dimensioner - både til de bibelske fortællinger og til livet af i dag.
Arbejdet med ESBJERGEVANGELIET er velegnet til ALLE klassetrin fra 2 - 10. klasse, idet Folkekirkens skoletjeneste tilbyder undervisningsforløb til elever på alle klassetrin.
KORT SAGT: inspirerende, provokerende, lærerigt

Kompetenceområder: Bibelske fortællinger / livsfilosofi og etik / kristendom