DAVID OG GOLIATH M. KLEZMER DUO

TIRSDAG DEN 7. NOVEMBER  2017 KL. 9.15 I VOR FRELSER KIRKE, AALBORG

MAKS. 100 ELEVER

VARIGHED: CA. 50 MIN.

Med udgangspunkt i Det gamle Testamente inviterer Klezmer Duo til et anderledes og apændende møde med én af de store, gamle bibelske fortællinger: "David og Goliath".
Fortællingerne bliver fortalt i et levende og billedrigt sprog, sat i ramme og understreget af den stemningsfyldte jødeiske musike - klezmermusikken - dygtugt fremført af Klezmer Duo, der igennem ,amge år har rejst verden rundt.
Børnene kommer bl.a. til at møde nogle af de helt gamle traditionelle instrumenter som skalmeje, hakkebrædt og jødeharpe. En jødisk dans bliver der sikkert også tid til.

26. JUNI: FORESTILLINGEN ER NU FULDT BOOKET. DER KAN IKKE LÆNGERE FORETAGES BOOKING TIL DETTE ARRANGEMENT.

TILMELDING TIL DAVID OG GOLIATH: KLIK HER

KOMPETENCEOMRÅDE KOMPETENCEMÅL FÆRDIGHEDS- OG VIDENSMÅL EKSEMPLER PÅ LÆRINGSMÅL
    Fortælling og livstydning

Bibelske fortællinger Eleven kan udtrykke sig om centrale