FORESTILLINGEN SKIFTINGEN M. ANETTE JAHN

4. -6. KLASSETRIN

FREDAG DEN 5. FEBRUAR 2020 KL. 9.15 OG KL. 11.15

MAKS. 100 ELEVER PR. FORESTILLING. D.D. (3.8.2020) ER DER KUN CA. 20 PLADSER TILBAGE TIL BEGGE FORESTILLINGER.

VOR FRUE KIRKE, VOR FRUE PLADS

VARIGHED: CA. 60 MIN.

En troldkælling kom gående gennem skoven med sin unge hængende i en birkebarkspose på ryggen. Han var stor og hæslig, med hår som børster, tænder som syle og klo på lillefingeren, men troldkællingen syntes naturligvis, at der ikke fandtes dejligere barn i verden.

Sådan begynder Selma Lagerlöfs dramatiske og gribende fortælling om at være udstødt – og om den pris, som må betales af hende, som er modig nok til at forsvare den udstødte - og som dermed sætter sig op imod gruppen. Der fremsendes uv-materiale der inddrager H.C. Andersens "Den grimme ælling" samt den bibelske fortælling om Zakæus.

TILMELDING TIL "SKIFTINGEN": KLIK HER

Kompetenceområder: livsfilosofi og etik