FORESTILLINGEN "I AL EVIGHED" M. CARTE BLANCHE

MANDAG DEN 28. SEPTEMBER 2020 KL. 11.00

TIRSDAG DEN 29. SEPTEMBER 2020 KL. 10.00. FORESTILLINGEN 29.9 ER FULDT   BOOKET. DER KAN IKKE BOOKES TIL DENNE DATO.

BEGGE DAGE I VOR FRELSERS KIRKE, ANNEBERGVEJ

MAKS. 60 ELEVER PR. FORESTILLING. DER KAN IKKE DELTAGE FLERE P.G.A. TEKNISKE   FORHOLD.

VARIGHED: CA. 60 MIN.

Carte Blanches forestilling “I al evighed” tager udgangspunkt i K. E. Løgstrups berømte citat om, at vi alle holder hinandens liv i hænderne. Ud fra citatet har vi skabt en forestilling, der indbyder unge og voksne til at udforske livets helt store spørgsmål.I kirkens intime rum skaber vores skuespillere en tankevækkende forestilling, hvor publikum sammen med spillerne kan udforske kirkens fysiske rum såvel som dens eksistentielle grundfortælling. Kirken er et rum, der er skabt til fordybelse og eftertanke – begge dele noget, som vi ofte savner i hverdagen. Derfor er kirkerummet det perfekte sted til at skabe en forestilling, der giver publikum mulighed for at blive klogere på sig selv og hinanden. Vi skaber et fredfyldt helle, hvor vi gennem fortælling og handling giver dig et helt nyt syn på kirkerummet – og måske også på dig selv. Der fremsendes uv-oplæg til intro/efterbehandling.

TILMELDING TIL "I AL EVIGHED": KLIK HER

Kompetenceområde: livsfilosofi og etik