FOR KLOG TIL TRO

FREDDAG DEN 18. SEPTEMBER 2020 - KL. 9.15 - 13.15

UNDERVISNINGSMATERIALE TIL BRUG VED EFTERBEHANDLING AF DAGEN: KLIK HER

FOLKEKIRKENS HUS, GAMMELTORV 4, AALBORG

4 KLASSER PR. DAG. 1 klasse fra hver skole "i første omgang".....

Evt. andre klasser fra samme skole bliver skrevet på venteliste i den rækkefølge tilmelding sker.

Målet med projektet er, at eleverne oplever og erfarer, at den naturvidenskabelige og den religiøse tilgang til virkeligheden har hver sit sæt af metoder og kvaliteter. Eleverne skal i løbet af projektdagen opleve eksempler på, at de to tilgange tilsammen kan give en rigere og mere nuanceret beskrivelse af et emne, end hvis man blot benyttede en enkelt tilgang.

FORLØBET AF DAGEN:
Skuespiller og instruktør Martin Ringsmose fra Aalborg Teater laver en dramatisk fortælling over Peter Seebergs novelle Patienten.
Herefter er der oplæg i mindre hold ved Martin Østergaard Andersen. Martin har tidligere undervist målgruppen i fysik og har læst fysik og nanoteknologi på Aarhus Universitet.
Senere/samtidig skal eleverne klassevis deltage i 3 workshops: Kunstworkshop ved konsulenterne,  Forumspil/filosofi ved skole-kirke-konsulenterne og oplæg om den svære samtale ved sygehuspræsterne Ruth Østergaard Poulsen og sognepræst ved Vor Frelser Kirke Jesper Fodgaard.

Dagen afsluttes fælles for de 4 skoleklasser.

ELEVERNE MEDBRINGER MADPAKKE.
AKTØRER:
Skuespiller og instruktør Martin Ringsmose fra Aalborg Teater, tidl. sygehuspræst Ruth Østergaard Poulsen, sognepræst Jesper Fodgaard, can. mag. Johannes Ernstsen, Skole-kirke-konsulenter: Christine Holm Clayton, Pia Uth, Marianne Helverskov Nielsen, Jens Rasmussen og Inge Dalum Falkesgaard.
Kompetenceområde: Livsfilosofi og etik

TILMELDING TIL FOR KLOG TIL TRO: KLIK HER