JOSEF OG HANS BRØDRE M. KLEZMER DUO

MANDAG DEN 8. FEBRUAR 2021 KL. 10.00

VOR FRUE KIRKE, VOR FRUE PLADS

Varighed: ca. 55 min.

”Josef og hans brødre” handler om at vælge at få det bedste ud af en håbløs situation, som man er havnet  i.

En fortælling om tro, men også om kærlighed, misundelse, ondskab, tillid og ikke mindst tilgivelse. Klezmerduo har med stor succes spillet for mere end 50.000 skolebørn. Erfaringerne fra skolekoncerterne er omsat til kirkelige sammenhænge, hvor Klezmerduo tilbyder intense fortællekoncerter, der taler til alle generationer.
Med udgangspunkt i Det Gamle Testamente inviterer Klezmerduo børn og voksne til et anderledes og spændende møde med nogle af de store fortællinger. Ann-Mai-Britt Fjord er kendt for sit levende og billedrige sprog, og hun formidler historierne i en ramme af stemningsfuld og festlig jødisk klezmermusik. Musikken spilles på sopransaxofon og harmonika og gamle traditionelle instrumenter som skalmeje, trommer, zimbalom, trehulsfløjte og jødeharpe. Undervejs lægges der op til fællessang, klap og måske også dans.

Kompetenceområder: livsfilosof og etik / bibelske fortællinger

Tilmelding til Josef og hans brødre: KLIK HER