FOR KLOG TIL TRO

TIRSDAG DEN 24. SEPTEMBER 2019 - KL. 9.15 - 13.15
ONSDAG DEN 25. SEPTEMBER 2019 - KL. 9.15 - 13.15
TORSDAG DEN 26. SEPTEMBER 2019 - KL. 9.15 - 13.15
FREDDAG DEN 27. SEPTEMBER 2019 - KL. 9.00 - 13.00 (BEMÆRK TID DENNE DAG)

UNDERVISNINGSMATERIALE TIL BRUG VED EFTERBEHANDLING AF DAGEN: KLIK HER

FOLKEKIRKENS HUS, GAMMELTORV 4, AALBORG

4 KLASSER PR. DAG.

Evt. andre klasser fra samme skole bliver skrevet på venteliste i den rækkefølge tilmelding sker.

Målet med projektet er, at eleverne oplever og erfarer, at den naturvidenskabelige og den religiøse tilgang til virkeligheden har hver sit sæt af metoder og kvaliteter. Eleverne skal i løbet af projektdagen opleve eksempler på, at de to tilgange tilsammen kan give en rigere og mere nuanceret beskrivelse af et emne, end hvis man blot benyttede en enkelt tilgang.

FORLØBET AF DAGEN:
Skuespiller og instruktør Martin Ringsmose fra Aalborg Teater laver en dramatisk fortælling over Peter Seebergs novelle Patienten.
Herefter er der oplæg i mindre hold ved Martin Østergaard Andersen. Martin har tidligere undervist målgruppen i fysik og har læst fysik og nanoteknologi på Aarhus Universitet.
Senere/samtidig skal eleverne klassevis deltage i 3 workshops: Kunstworkshop ved kunstner Jesper Olsen, Forumspil/filosofi ved skole-kirke-konsulenterne og oplæg om den svære samtale ved sygehuspræsterne Ruth Østergaard Poulsen og Lotte Lyngby samt sognepræst ved Vor Frelser Kirke Jesper Fodgaard.

Dagen afsluttes fælles for de 4 skoleklasser.

ELEVERNE MEDBRINGER MADPAKKE.
AKTØRER:
Skuespiller og instruktør Martin Ringsmose fra Aalborg Teater, sygehuspræsterne Ruth Østergaard Poulsen og Lotte Lyngby, sognepræst Jesper Fodgaard, can. mag. Johannes Ernstsen kunstner Jesper Olsen, Skole-kirke-konsulenter: Christine Holm Clayton, Jens Rasmussen og Inge Dalum Falkesgaard.
Kompetenceområde: Livsfilosofi og etik

TILMELDING TIL FOR KLOG TIL TRO: KLIK HER