DAVID M. MUSIKTEATER ELANTORI

BEMÆRK: FORESTILLINGEN VAR ANNONCERET TIL NIBE KIRKE, MEN ER FLYTTET TIL GUG KIRKE.

TORSDAG DEN 12. NOVEMBER 2020 KL. 9.15 OG 11.15

GUG KIRKE, GUG

VARIGHED: CA. 50 MIN.

David er historien om, hvor svært det kan være at være et ordentligt menneske. Fortællingen bygger på historien om kong David fra Det Gl. Testamente. Det er historien om den lille citerspillende hyrdedreng, der vinder al folkets gunst, besejrer kæmpen Goliat og bliver en mægtig konge. I vores gendigtning rejser historiefortælleren Diva sammen med David rundt fra kirke til kirke. De ruller en historie ud, hvis nøgleord er kontraster. Sammen med David pakker Diva bogstaveligt talt den store fortælling ud af to kufferter og lader publikum opleve, hvordan han bliver konge og ender med at lade sig korrumpere af magten. For hvad er det magt kan gøre ved os?

Kompetenceområder: Bibelske fortællinger

TILMELDING TIL DAVID: KLIK HER