SORRIG OG GLÆDE m. Elantori

MANDAG DEN 4. FEBRUAR 2019

ANSGAR KIRKE KL. 9.15.

DENNE FORESTILLING ER PR. 21.6 FULDT BOOKET. DER ER STADIG PLADS TIL EN ENKELT KLASSE TIL FORESTILLINGEN I HALS KIRKE KL. 11.30

HALS KIRKE KL. 11.30

2 FORESTILLINGER

VARIGHED: CA. 60 MIN.

Musikteatret ELANTORI præsenterer forestillingen "Sorrig og glæde". Eleverne får en lærerig, levende, musikalsk og anderledes "turboguide" til kirkerummet. Et musikalsk, morsomt og indimellem rørende teaterforedarg for de yngste klassetrin. Eleverne lærer om kirkens rum, dens symboler og kunst og meget andet - altsammen i et hæsblæsende tempo.

"Det er en helt almindelig dag i kirken. Orlakarla er på arbejde. Hun gør rent i kirken, men hun har frygteligt travlt og føler sig meget stresset. Musikisser er også på arbejde. Hun er organist og øver sig på orglet - og så sker der noget......"

KOMPETENCEOMRÅDE: KRISTENDOM

TILMELDING: