REFORMATION MED RAMASHANG

4. - 6. KLASSETRIN.

PR. 6. JUNI ER BEGGE ARRANGEMENTER FULDT BOOKEDE - DER KAN DERFOR IKKE LÆNGERE BOOKES TIL DETTE ARRANGEMENT - VI BEKLAGER.

I ALT KAN 4 KLASSER DELTAGE I DETTE ARRANGEMENT PR. DAG.

ONSDAG DEN 19. SEPTEMBER 2018 KL. 9.15 - 12.15 (4 MODULER)

TORSDAG DEN 20. SEPTEMBER 2018 KL. 9.15 - 12.15 (4 MODULER)

VARIGHED: 220 MIN INKL. FROKOSTPAUSE (ELEVERNE SKAL TIL DETTE ARRANGEMENT MEDBRINGE MADPAKKE)

FOLKEKIRKENS HUS, GAMMELTORV 4, AALBORG + AALBORG HISTORISKE MUSEUM

I samarbejde med Aalborg Historiske Museum og middelaldertruppen RAMASHANG arrangeres en "udvidet" reformationsdag i Aalborg. Fortællingen om Luther - middelaldergøgl med RAMASHANG - smagsprøver på middelaldermad - aktivitet i museets værksted - en dag hvor mange sanser tages i brug. 4 moduler á 40 minutter. Der kan deltage 4 klasser i alt, der begynder på hvert sit modul. Efter første modul serverer Skoletjenesten en forfriskning. Eleverne skal medbringe madpakker - der er indlagt frokostpause efter 3. modul.

Kompetenceområde: Kristendom

TILMELDING TIL "REFORMATION MED REMASHANG": KLIK HER