KIRSTEN OG KIRKEMUSEN M. TRIO FABULA

KL. 9.15 OG 11.15 I VEJGAARD KIRKE, VEJGAARD

MAKS. 100 ELEVER PR. FORESTILLING

VARIGHED: CA. 40 MIN

Kirketjener Kirsten er så glad for sit arbejde….hvis bare ikke hun skulle være alene i kirken, for hun er bange for mus. Og mus er der! En enkelt kirkemus, der er meget nysgerrig og ikke bryder sig om Kirstens larm, Kirstens snak og især Kirstens kost. Til gengæld synes den, at Kirsten er SÅ dejlig, og i løbet af forestillingen bliver Kirsten mere og mere irriteret. I forestillingen kommer Kirsten igennem fortællinger fra sit private liv med kirken: Niels-Ole, som hun mødte til konfirmationen og senere blev gift med, barnebarnet der blev døbt for nylig og sønnen, der er sådan en god dreng. Kirsten fortæller om prædikestol, døbefont, kors/krucifiks, alter og alterskranke, kor, hovedskib, sideskibe …. kalkmalerier, symboler i kirken og alt det, der fanger øjet. Kirstens helt egen interiør-rap, akkompagneret af muse-stomp er startskuddet til en hæsblæsende jagt på kryds og tværs rundt i kirken – lige indtil mus og menneske befinder sig foran knæfaldet. Der er musik fra publikum kommer ind af kirkedøren til de forlader kirken igen.

TILMELDING: KLIK HER

KOMPETEMCEOMRÅDE KOMPETENCEMÅL FÆRDIGHEDS- OG LÆRINGSMÅL EKSEMPLER PÅ LÆRINGSMÅL
    Kristne grundbegreber
Kristne udtryk