BRØDRENE LØVEHJERTE MED ANDRÉ ANDERSEN

OBS. BEMÆRK AT I DEN UDSENDTE ÅRSPLAN ER DER UNDER OMTALEN AF ARRANGEMENTET ANFØRT FORKERTE DATOER. VI BEKLAGER.
DE KORREKTE DATOER ER NEDENSTÅENDE:

KUN GANSKE FÅ PLADSER TILBAGE.......

TIRSDAG DEN 19. MARTS 2019 KL. 9.15 OG 11.15 (2 FORESTILLINGER).
PR. 14. JUNI ER BEGGE FORESTILLINGER DEN 19. MARTS FULDT BOOKEDE.

ONSDAG DEN 20. MARTS 2019 KL. 9.15. DER ER PR. 14. JUNI KUN PLADS TIL CA. 20 ELEVER/1 KLASSE MERE TIL DENNE FORESTILLING

FOLKEKIRKENS HUS, GAMMELTORV 4, AALBORG

MAKS. 100 ELEVER PR. FORESTILLING

VARIGHED: CA. 70 MIN.

...jeg vil fortælle jer om min bror. Ja, min bror, Jonathan Løvehjerte, ham vil jeg fortælle jer om. Det er næsten ligesom et eventyr, men det er der ingen andre en Jonathan og jeg der ved. Det startede i byen Stockholm, i huset ved torvet, lige dér i vinduet tilbragte jeg hele mit liv".                     Fra Brødrene Løvehjerte - Tvebak

Kampen mod det onde, broderkærlighed og håb er centrale temaer i fortællingen. André Andersen SOLO har, siden 2007, fortalt dette vidunderlige eventyr med stor succes. 2014 var 40-året for den første danske udgivelse af eventyret der starter i Sverige, udspilles i Nangijala og slutter ved porten til Nangilima. Forestillingen er godkendt af Astrid Lindgrens datter og André er den eneste i Norden, blåstemplet af Lindgrens arvinger til at fortælle det smukke eventyr. Der fremsendes uv-oplæg/materiale med infosider og elevopgaver ved booking.

Kompetenceområde: Livsfilosofi og etik

TILMELDING: KLIK HER