BRØDRENE LØVEHJERTE MED ANDRÉ ANDERSEN

TIRSDAG DEN 9. JANUAR 2018 - 2 FORESTILLINGER

KL. 9.15 OG 11.15 FOLKEKIRKENS HUS, GAMMELTROV 4, AALBORG

13. JUNI: BEGGE FORESTILLINGER ER NU FULDT BOOKEDE, HVORFOR DER IKKE LÆNGERE KAN BOOKES PLADS TIL BRØDRENE LØVEHJERTE. VI BEKLAGER AT MÅTTE SKUFFE JER DER MÅTTE ØNSKE AT DELTAGE.

MAKS. 100 ELEVER PR. FORESTILLING

VARIGHED: CA. 70 MIN.

...jeg vil fortælle jer om min bror. Ja, min bror, Jonathan Løvehjerte, ham vil jeg fortælle jer om. Det er næsten ligesom et eventyr, men det er der ingen andre en Jonathan og jeg der ved. Det startede i byen Stockholm, i huset ved torvet, lige dér i vinduet tilbragte jeg hele mit liv".                     Fra Brødrene Løvehjerte - Tvebak

Kampen mod det onde, broderkærlighed og håb er centrale temaer i fortællingen. André Andersen SOLO har, siden 2007, fortalt dette vidunderlige eventyr med stor succes. 2014 var 40-året for den første danske udgivelse af eventyret der starter i Sverige, udspilles i Nangijala og slutter ved porten til Nangilima. Forestillingen er godkendt af Astrid Lindgrens datter og André er den eneste i Norden, blåstemplet af Lindgrens arvinger til at fortælle det smukke eventyr. Der fremsendes uv-oplæg/materiale med infosider og elevopgaver ved booking.

Kompetenceområde: Livsfilosofi og etik

TILMELDING: KLIK HER