UDLÅN AF DRAGTER TIL KTYBBESPIL.

Mange lærere har igennem årenes løb stået for skolens krybbespil i forbindelse med skolens traditionelle juleafslutning i kirken eller ved et forældrearrangement på skolen - og mange kender situationen: kondisko, gamle lagner og tøj fra bunden af klædeskabet - og sjældent i den rigtige størrelse.....
Det gør Folkekirkens skoletjeneste i Aalborg kommune nu noget ved.
Vi kan derfor nu tilbyde skolerne - ganske gratis - at låne et komplet sæt kostumer/dragter tilpasset rollerne i et krybbespil - både mennesker og dyr.
Kostumerne findes i størrelse 6 - 8 år (0. - 3. klasse) samt et stæ i størrelse 9 - 11 år (3. - 4. klasse)
Udover dragter til Maria og Josef, de tre vise mænd og hyrderne er der dragter i et varieret antal til både engel, køer og får. Hvert sæt består af 18-20 dragter.
Dragterne er designet og produceret af lærere og elever på Aalborg Produktionsskole.
Dragter kan reserveres/bestilles her på hjemmesiden - du vil blive kontaktet af konsulenten for endelig aftale om lånet/afhentning m.m.
For at så mange som muligt kan få glæde af dette tilbud er lånetiden begrænset til max. 3 dage.

RES
ERVERING/FORESPRØRGSEL OM LÅN AF KOSTUMER:

Skole Størrelse Lærer Mail Tlf.