PÅSKEDUG

Kontakt konsulenterne for reservering

Via Dolorosa betyder smertens vej og er en vej i Jerusalems gamle bydel. Traditionen anser Via Dolorosa som den rute, Jesus gik på vejen til sin korsfæstelse fra Pilatus til Golgata. Med PÅSKEDUGEN er det muligt at "gå" ad Via Dolorosa og opleve påskeberetningens drama fra Palmesøndag til Påskemorgen.

Man bevæger sig på palmegrene, igennem sand, over bordet hvor Jesus spiste sit sidste måltid med sine disciple, videre til Getsemane have, er tæt på tilfangetagelsen, afstraffelsen, på Via Dolorosa, og i korsets skygge udtrykkes vejen ind i mørket og siden, efter total mørke, et møde med opstandelsen.

Folkekirkens skoletjeneste i Aalborg har hos Konfirmand-center.dk indkøbt et eksemplar af den 22 meter lange og 1 meter brede påskedug, som skolerne er meget velkomne til at låne i forbindelse med arbejdet med påskeberetningen på klassen/på skolen. Påskedugens mange motiver taler for sig selv, men der kan til de enkelte motiver knyttes konkrete fortællinger m.m. Kontakt skoletjenestens konsulenter og hør nærmere hvis du er interesseret i at låne dugen, der er lavet af kraftig vinylplast og kan tåle at blive gået på/lavet aktiviteter på.

Inspiration til arbejdet med PÅSKEDUGEN:

KLIK HER

KONTAKT: