NOAHS DRØMMEREJSE

1. - 2. KLASSETRIN. MAKS. 100 ELEVER PR. FORESTILLING

TIRSDAG DEN 16. JANUAR 2018 KL. 9.15 - NIBE KIRKE, NIBE

VARIGHED: 40 MIN. + 60 MINUTTER FOR KLASSE DER SKAL DELTAGE I WORKSHOP (FØRST TILMELDTE)

"Nu skal I høre om en mand, der turde drømme store drømme.... han drømte om en verden, hvor alle var venner under regnbuen...."
Sådan begynder forestillingen om Noahs ark. en fortælling om enhver børnegruppes evige rejse mod venskab. Fortlles med enkle virkemidler af en af landet dygtigste fortællere - Anette Jahn.'Efter forestillingen der varer ca. 1 lektion, kan én af de deltagende klasser deltage i en danse/synge workshop sammen med Anette Jahn.

TILMELDING TIL NOAHS DRØMMEREJSE: KLIK HER

KOMPETENCEOMRÅDE KOMPETENCEMÅL FÆRDIGHEDS- OG VIDENSMÅL EKSEMPLER PÅ LÆRINGSMÅL
    Fortælling og livstydning
Kultur