OKTOBER 43 MED KLEZMER DUO

MANDAG DEN 6. NOVEMBER 2017 KL. 9.15 I BUDOLFI KIRKE, AALBORG

Varighed: ca. 90 minutter inkl. pause

"Hvad skulle jeg ellers have gjort?" - sådan sagde den unge ambulancefører Jørgen Knudsen, da han blev spurgt om, hvorfor han flere dage i træk kørte rundt og advarede jøder, som han ikke kendte. I 2013 var det det 70 år siden at én af de mest vellykkede enkeltaktioner mod Nazitysklands jødeforfølgelser fandt sted. Det var her i Danmark, hvor over 7000 jøder på mindre end en måned blev bragt i sikkerhed i Sverige - sejlet over Øresund i fiskerbåde og andre småskibe. Hundredvis af danskere blev i løbet af få dage involveret i en redningsaktion, der stadig står som et enestående eksempel på civil modstand i Europa. en spændende og medrivende fortælling rammet ind af den traditionelle, festlige og livsbekræftende KLEZMERMUSIK - dygtigt fortalt og fremført af KLEZMER-DUO, der rejser verden rundt med deres musik.
Et oplagt arrangement til et fagsamarbejde mellem eks. historie og kristendomskundskab. Der fremsende UV-materiale før arrangementet.

TILMELDING TIL "OKTOBER 43": KLIK HER

LÆS MERE OM KLEZMER-DUO: KLIK HER