ÅRSPLAN 2017 - 2018 FOLKEKIRKENS SKOLETJENESTE I AALBORG KOMMUNE

FOLKEKIRKENS SKOLETJENESTE I AALBORG KOMMUNE.

Det er med fornøjelse, hermed at kunne præsentere ÅRSPLAN 2017 - 2018 fra Folkekirkens skoletjeneste i Aalborg kommune med overskriften "En farverig palet - nuancer af faget kristendomskundskab".
Årsplanen er et katalog over en række undervisningsmaterialer, events og arrangementer som alle skoler i Aalborg kommune helt gratis kan gøre brug af.

Mange af tilbuddene er velegnede til samarbejde på tværs af fagene og mange vil naturligt kunne indgå i den understøttende undervisning og som et tilbud om aktiviteter i den "Åbne skole" - skoletjenesten stiller sig gerne til rådighed med ressourcer i påtænkte projekter lokalt på skolerne.

Som undervisere er I altid velkomne til at kontakte Folkekirkens skoletjeneste i Aalborg kommune hvis I har brug for supplerende oplysninger om det enkelte undervisningstilbud, events eller arrangementer. Har I en ide til et projekt eller et tema I vil bruge i undervisningen stiller skoletjenesten sig gerne til rådighed med udvikling af ideen.

Tilmelding til events og arrangementer samt bestilling af undervisningsmaterialer sker via hjemmesiden her under det enkelte tilbud - og kan også ske ved at kontakte én af konsulenterne:

Jens Rasmussen: jra@km.dk - tlf. 24944646
Inge Dalum Falkesgaard: idf@km.dk - tlf. 23467600

Det er derfor en "forstærket" skoletjeneste der fremover fortsat vil udbyde en lang - og voksende - række af tilbud til alle skoler i Aalborg kommune - på skolernes præmisser og som videns- og kulturformidlende instituion der har til formål at sikre og udvikle samarbejde mellem skole og folkekirke.