FOLKEKIRKENS SKOLETJENESTE

I AALBORG KOMMUNE

FOLKEKIRKENS SKOLETJENESTE I AALBORG KOMMUNE.

Det er med fornøjelse, hermed at kunne præsentere ÅRSPLAN 2018 - 2019 fra Folkekirkens skoletjeneste i Aalborg kommune med overskriften "STRIBEVIS AF TILBUD".
Årsplanen er et katalog over en række undervisningsmaterialer, events og arrangementer som alle skoler i Aalborg kommune helt gratis kan gøre brug af.

Når du skal booke et arrangement eller bestille et materiale - gå ind under de enkelte menupunkter - læs om hhv. arrangementet eller materialet og klik videre til bestilling eller udfyld den bestillingsformular der findes på siden.


Vi gør opmærksom på, at i forbindelse med persondatalovgivningen er følgende gældende for Folkekirkens Skoletjenestes brug af dataoplysninger:
- læreres navn, arbejdstelefonnummer samt arbejdsmail anvendes udelukkende i forbindelse med den nødvendige kontakt vedr. booking, afvikling og bestilling af materialer
Se endvidere vores gældende politik på området: klik her

 
Mange af tilbuddene er velegnede til samarbejde på tværs af fagene og mange vil naturligt kunne indgå i den understøttende undervisning og som et tilbud om aktiviteter i den "Åbne skole" - skoletjenesten stiller sig gerne til rådighed med ressourcer i påtænkte projekter lokalt på skolerne.

Som undervisere er I altid velkomne til at kontakte Folkekirkens skoletjeneste i Aalborg kommune hvis I har brug for supplerende oplysninger om det enkelte undervisningstilbud, events eller arrangementer. Har I en ide til et projekt eller et tema I vil bruge i undervisningen stiller skoletjenesten sig gerne til rådighed med udvikling af ideen. 

Tilmelding til events og arrangementer samt bestilling af undervisningsmaterialer sker via hjemmesiden her under det enkelte tilbud - og kan også ske ved at kontakte én af konsulenterne:

Jens Rasmussen: jra@km.dk - tlf. 24944646
Inge Dalum Falkesgaard: idf@km.dk - tlf. 23467600