FOLKEKIRKENS SKOLETJENESTE

I AALBORG KOMMUNE

FOLKEKIRKENS SKOLETJENESTE I AALBORG KOMMUNE.

Det er med fornøjelse, hermed at kunne præsentere ÅRSPLAN 2019 - 2020 fra Folkekirkens skoletjeneste i Aalborg kommune 
Årsplanen er et katalog over en række undervisningsmaterialer, events og arrangementer som alle skoler i Aalborg kommune helt gratis kan gøre brug af.


Når du skal booke et arrangement eller bestille et materiale - gå ind under de enkelte menupunkter - læs om hhv. arrangementet eller materialet og klik videre til bestilling eller udfyld den bestillingsformular der findes på siden.


 
Mange af tilbuddene er velegnede til samarbejde på tværs af fagene og mange vil naturligt kunne indgå i den understøttende undervisning og som et tilbud om aktiviteter i den "Åbne skole" - skoletjenesten stiller sig gerne til rådighed med ressourcer i påtænkte projekter lokalt på skolerne.

Som undervisere er I altid velkomne til at kontakte Folkekirkens skoletjeneste i Aalborg kommune hvis I har brug for supplerende oplysninger om det enkelte undervisningstilbud, events eller arrangementer. Har I en ide til et projekt eller et tema I vil bruge i undervisningen stiller skoletjenesten sig gerne til rådighed med udvikling af ideen. 

Tilmelding til events og arrangementer samt bestilling af undervisningsmaterialer sker via hjemmesiden her under det enkelte tilbud - og kan også ske ved at kontakte én af konsulenterne:

Jens Rasmussen: jra@km.dk - tlf. 24944646
Inge Dalum Falkesgaard: idf@km.dk - tlf. 23467600
Vi gør opmærksom på, at i forbindelse med persondatalovgivningen er følgende gældende for Folkekirkens Skoletjenestes brug af dataoplysninger:
- læreres navn, arbejdstelefonnummer samt arbejdsmail anvendes udelukkende i forbindelse med den nødvendige kontakt vedr. booking, afvikling og bestilling af materialer
Se endvidere vores gældende politik på området: klik her