SPILLET "ONDSKAB - ET DIALOGSPIL OM DET ONDE" KAN FOR SKOLER BELIGGENDE I AALBORG KOMMUNE FÅES VED BESTILLING PÅ FORMULAR NEDERST PÅ SIDEN (Et spil pr. skole)

FOR SKOLER UDENFOR AALBORG KOMMUNE SAMT FOR ANDRE KAN SPILLET KØBES FOR KR. 700,-  (eksl. forsendelse) ved henvendelse til FOLKEKIRKENS SKOLETJENESTE I AALBORG KOMMUNE  på mail til jra@km.dk - her skal du oplyse skolens/institutionens navn, adresse, bestillers navn, mail samt telefonnummer af hensyn til fremsendelse af faktura.

SPILÆSKEN INDEHOLDER 6 SPILLEPLADER DER KAN BRUGES IGEN OG IGEN - STØRRELSE 30 X 30 CM
ELEVHÆFTE
LÆRERVEJLEDNING INKL. SPILINSTRUKTIONER
6 STK NON-PERMANENT TUSCH
AFTØRRINGSKLUD

EKSTRA EKSEMPLARER AF ELEVHÆFTE OG LÆRERHÆFTE KAN DOWNLOADES HERUNDER.

DOWNLOAD ELEVHÆFTE (PDF):
KLIK HER

DOWNLOAD LÆRERVEJLEDNING (PDF): KLIK HER

BESTILLING AF DIALOGSPILLET ONDSKAB:

FOR SKOLER BELIGGENDE I AALBORG KOMMUNE KAN SPILLET REKVIRERES GRATIS ved at benytte formularen herunder.

FOR SKOLER UDENFOR AALBORG KOMMUNE SAMT ANDRE INTERESSEREDE KOSTER SPILLET KR. 700,- EKS.KL. LEVERING.  Bestilles via mail til: jra@km.dk. Der fremsendes faktura til skole/institution

Skole Klasse Lærer Mail Telefon